Snel gitaar leren spelen? Leer in 22 lessen gitaar spelen via de gitaarles van Koen. Nu voor slechts 77 euro!

Ibanez gitaren

ibanez gitaren

Het merk Ibanez is afkomstig uit Japan en valt onder de Hoshino Gakki Group. Dit bedrijf is ook bekend van het drummerk Tama. Vanaf 1935 worden er gitaren onder de naam Ibanez uitgebracht. Ibanez werd niet alleen wereldberoemd door zijn fantastische akoestische gitaren, maar zeker ook door de elektrische gitaren die zij voeren in het assortiment, een bekende Ibanez elektrische gitaar is de Ibanez Gio. Naast het bouwen gitaren ging Ibanez zich gaandeweg ook meer richten op muziekaccessoires en onderdelen. Denk hierbij aan gitaarsnaren, gitaarkabels en gitaarkrukjes. Je kunt dus prima bij Ibanez terecht als je het prettig vindt om een gitaar te kopen van een goed merk, maar het ook prettig vindt als je ander accessoires van hetzelfde merk kunt kopen. Ibanez heeft ook uitstekende gitaartassen en gitaarkoffers in het assortiment. Kortom, een veelzijdig merk, waarbij kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel staat.

Ibanez kopen

Wil je graag een gitaar kopen? Ibanez heeft een zeer veelzijdig assortiment, waarbij jij zeker gaat slagen. Waar je ook naar op zoek bent. Ben je linkshandig? Op zoek naar een goede semi akoestische gitaar? Gaat je voorkeur uit naar een Ibanez basgitaar? Dit wereldmerk heeft jouw ideale gitaar gegarandeerd in zijn assortiment. Dat is het voordeel van deze veelzijdige wereldspeler, je kunt er voor alles terecht. Hou je van jazz? Ibanez heeft uitstekende jazzgitaren in zijn assortiment met een prima prijs/kwaliteitverhouding. Ook als je op zoek bent naar een goede westerngitaar met stalen snaren ben je bij Ibanez aan het juiste adres. Hou je ervan om meer popmuziek en blues te kunnen spelen dan is een westerngitaar van Ibanez ideaal. Wil je deze ook nog versterken? Koop een semi akoestische gitaar van Ibanez en je kunt deze eenvoudig versterken.

De beste Ibanez gitaren

Ibanez Gio GRG121DX Black Flat elektrische gitaar

Deze elektrische gitaar scoort hoog als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding. Je krijgt veel elektrische gitaar voor een lage prijs bij deze Ibanez Gio. De prachtige matzwarte afwerking valt direct op, net als de zwarte hardware. Dit geeft deze gitaar meteen een heavy metal look. De gitaar is stabiel en hoeft niet vaak gestemd te worden. Het geluid is ronduit fantastisch, je kunt er warme klanken mee laten horen, maar zeker ook snerpende solo’s.

Ibanez PC12MHCE Open Pore Natural elektrisch-akoestische gitaar

Als je zowel akoestisch als versterkt wilt spelen is dit een prima gitaar. Deze Ibanez is uitstekend afgewerkt en laat een mooie, volle, heldere klank horen. Er is een element in de gitaar aangebracht, waardoor je deze gitaar via een kabel gemakkelijk aan kunt sluiten op een versterker. Handig, als je graag ook af en toe in een bandje wilt spelen. Dit maakt je flexibel en daarmee wordt deze gitaar nog interessanter als het gaat om de prijs/kwaliteitverhouding. Een echte Ibanez met veel speelcomfort, uitstekende afwerking en een prachtig geluid.