Snel gitaar leren spelen? Leer in 22 lessen gitaar spelen via de gitaarles van Koen. Nu voor slechts 77 euro!

Elektrisch gitaarles

elektrisch gitaarles

Hou je van popmuziek? Jazz of blues? Dan is de elektrische gitaar jouw instrument. De elektrische gitaar maakt al indruk door de vormen en de felle kleuren waarin je ze tegenkomt. En natuurlijk, als je een band live ziet spelen en de gitarist geeft fantastische solo’s weg op zijn elektrische gitaar, dan maakt dit indruk. De meeste elektrische gitaren hebben geen klankkast en hebben dus een versterker nodig. Als je de elektrische gitaar, de versterker en de overige accessoires eenmaal in huis hebt, kun je starten met elektrische gitaarles.

Online elektrische gitaarles

Als je ervoor kiest om gitaarles te nemen, kies je ervoor om een goede basis op te bouwen. Als je gitaarles neemt, word je vanaf de eerste seconde goed begeleid en kun je later terugkijken op een leuke leerzame cursus. Je kunt kiezen voor de traditionele gitaarles, waarbij je bijvoorbeeld bij een muziekleraar thuis les gaat nemen. Dit heeft als nadeel dat je vastzit aan een vaste plek en vaste momenten. Daarnaast is (privé) les op locatie kostbaar en moet je het doen met het uurtje in de week, zonder dat je een les nog even over kunt doen. Dit zijn redenen waarom steeds meer kiezen om online elektrisch gitaarles te nemen. In je eigen tijd, voor een laag bedrag en een les terugkijken kan altijd.

Online gitaarles wat bij jou past

Online kun je ervoor kiezen om naast de lessen die standaard worden aangeboden, ook nog privéles te nemen. Uiteraard kan dit ook online en bepaal jij hoe vaak en wanneer jij dit wilt. Vaak wordt er privéles genomen om specifieke onderdelen onder de knie te krijgen. Dit kunnen vaak kleine puntjes zijn, waarbij het toch wel erg fijn is als je iemand persoonlijk om advies kan vragen. En vaak motiveert een gitaarleraar je ook goed tijdens de privéles, wat voor een beginnende gitarist best fijn kan zijn.

Waar kan ik online gitaarles nemen

Gitaartabs

Gitaartabs geeft online elektrische gitaarles, de site heeft een overzichtelijk cursusaanbod en heeft gekozen voor docenten met een conservatoriumachtergrond, waardoor kwaliteit gegarandeerd is. De kosten bedragen 15,95 per maand.

Gitaarles.nl

Op de website van Gitaarles.nl kun je prima online gitaarlessen volgen. Op deze website leerden meer dan 5000 cursisten gitaar spelen. In een cursus van 10 lessen, leg je als starter hier een goede basis. Hier ben je slechts 5,75 per maand kwijt voor je gitaarlessen, gebaseerd op een abonnement voor een jaar. Kortere abonnementen zijn ook mogelijk.

Gitaarles van Koen

logo Gitaarles van KoenGitaarlesvankoen.nl is de website van Koen Snoek uit Volendam, opgeleid door de 3J’s. Leuke, persoonlijke online lessen, maar wel doelgericht. De starterscursus bestaat uit 22 lessen en kost 67 Euro.

Online Muziek Academie

De Online Muziek Academie is ook een optie om online gitaarles te volgen. Door middel van een unieke lesmethode bestaande uit drie onderdelen (beginners, liedjes leren spelen en specifieke onderdelen) word je op een doordachte, gestructureerde manier door het lesmateriaal geloodst. Je betaalt hier 14,95 per maand, je krijgt dan toegang tot al het lesmateriaal.

profiteer van een gratis proefles op gitaarles.nl

Speel vandaag je eerste nummer en ontvang gratis het handige akkoordenboek!