Snel gitaar leren spelen? Leer in 22 lessen gitaar spelen via de gitaarles van Koen. Nu voor slechts 77 euro!

Draadloos gitaar systeem

Draadloos gitaar systeem

Er is niets zo fijn dan jezelf vrij kunnen bewegen. Wie speelt met snoeren aan zijn gitaar op het podium, is altijd beperkt in zijn bewegingsvrijheid. En je wilt natuurlijk geen statische gitarist zijn die de hele avond op één plek blijft staan. Een draadloos gitaar systeem biedt de mogelijkheid om jezelf vrij te bewegen. Hiermee hoef je ook nooit meer bang te zijn dat je per ongeluk struikelt over een snoer tijdens een optreden.

Draadloze gitaarsystemen zijn stabiel

Je hoeft met een draadloos gitaar systeem niet bang te zijn dat je opeens niet hoorbaar bent. Er is de afgelopen jaren hard gewerkt aan de techniek van draadloze gitaar systemen, waardoor je bij een systeem van redelijk niveau, kunt rekenen op stabiele geluidskwaliteit. Een draadloos gitaar systeem bestaat altijd uit twee delen, namelijk een gitaarzender en een ontvanger. Een draadloos systeem wordt altijd compleet geleverd, waardoor je direct aan de slag kunt. Als naderhand een onderdeel vervangen moet worden, kun deze altijd nog nabestellen. Aansluiten van een draadloos gitaar systeem is eenvoudig, je hoeft hier geen technische kennis voor te hebben.

Voor wie is een draadloos gitaar systeem geschikt?

Ben jij een gitarist die houdt van entertainment? Een gitarist die niet de hele avond op één plek op het podium wil staan? Misschien hou je er zelfs wel van om af en toe door het publiek heen te lopen met je gitaar. Maar je wilt natuurlijk wel de zekerheid hebben dat jouw geluidskwaliteit altijd optimaal blijft. Jouw gitaar draadloos bespelen is in dit geval ideaal. Doordat je ruim bereik hebt, kun je de hele zaal doorlopen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je niet hoorbaar bent. Een draadloos gitaar systeem is er zowel voor de akoestische gitaar, elektrische gitaar als voor de basgitaar.

Beste draadloze gitaar systeem

Samsom Concert 99 Guitar draadloos systeem (K470-494 MHz)

Dit draadloze systeem beschikt over schakelbare zendfrequenties. Het bestaat uit een zender, een ontvanger en een gitaarkabel. De draadloze ontvanger heeft een metalen behuizing, wat hem sterk en duurzaam maakt. Je kunt het systeem eenvoudig monteren in een rack. De LCD display voorziet je van alle informatie die je nodig hebt, hierop kun je bijvoorbeeld de audiowaardes lezen en zien hoeveel energie de batterij nog heeft. Handig, als je in donkere ruimtes aan het optreden bent. Conclusie van deze review; een veelzijdig systeem met een uitstekende geluidskwaliteit. Bovendien is het bereik opvallend; maar liefst negentig meter.

Xvive U2 Black draadloos gitaar systeem

Een zeer compact draadloos gitaar systeem, bestaande uit een zender en een ontvanger. Gemakkelijk in het gebruik en het systeem laat een fantastische geluidskwaliteit horen. Zowel de zender als de ontvanger zijn oplaadbaar via een USB-kabel die meegeleverd wordt. Als alles is opgeladen, kun je er vijf uur mee spelen. Het bereik van dit gitaar systeem is dertig meter, wat ruim voldoende is om mee op te treden.

Bespaar meer dan 50% op een draadloos gitaar systeem

De muziekwinkel van Nederland!