Snel gitaar leren spelen? Leer in 22 lessen gitaar spelen via de gitaarles van Koen. Nu voor slechts 77 euro!

Basgitaarles

basgitaarles

De lage tonen van de basgitaar hebben op veel mensen een magische aantrekkingskracht. Zonder dat je het in de gaten hebt, is de bas een zeer belangrijk instrument voor veel bands. Dat betekent dat je als bassist een sleutelrol zult vervullen in een bandje en wie wil dit nu niet? Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld de akoestische bas of ga je liever voor een elektrische bas? In beide gevallen is het verstandig als je ervoor kiest om eerst basgitaarles te nemen.

Online basgitaarles heeft veel voordelen

Als je kiest voor online gitaarles, heeft dit veel voordelen ten opzichte van klassiek gitaarles. Je hoeft niet te reizen om les te krijgen, de kosten per les zijn lager en uiteindelijk leer je het beter. En op het moment dat je een les lastig vindt, kun je deze thuis op je gemak nog eens rustig terugkijken. Daarnaast is het voordeel van online gitaarles dat je les kunt nemen waar en wanneer jij dit wilt. Je bent niet tijd- of plaatsgebonden. Ga je op vakantie en heb je zin ook daar nog een les te nemen? Log in en je kunt gewoon aan de slag. Heb je een drukke week, dan sla je gewoon een lesje over. De week erna juist weer meer vrije tijd? Pak je er twee achter elkaar. Online gitaarles biedt veel voordelen.

Basgitaar leren spelen kan prima online

Gitaarles.nl

Via Gitaarles.nl kun je prima gitaarles nemen. Hier gingen meer dan 5000 cursisten je voor. In een cursus van tien lessen krijg je hier een prima basisscholing voor de gitaar. Hier wordt de abonnementsprijs bepaalt door het aantal maanden les waar je voor wilt gaan. Als je gaat voor een jaar les, betaal je hier maar 5,75 per maand.

Gitaarles van Koen

logo Gitaarles van KoenOp Gitaarlesvankoen.nl is het ook fijn gitaar leren spelen. Bij Koen Snoek uit Volendam staat plezier en resultaat voorop, 22 lessen kosten hier 67 Euro.

Gitaartabs

Gitaartabs.nl biedt een ruim cursusaanbod, hier worden de lessen uitsluitend gegeven door docenten met een conservatoriumachtergrond. Per maand betaal je op deze website 15,95 per maand.

Onlinemuziekcursus.nl

Als je naar Onlinemuziekcursus.nl gaat, kun je online een cursus basgitaar volgen. In 53 leuke, duidelijke lessen leer jij hier prima basgitaar spelen. Per les wordt je stap voor stap meegenomen en vind je iets lastig, dan doe je de les gewoon nog een keer. De kwaliteit van de video’s zijn hoog en de kosten laag; voor 70 Euro kun je hier prima basgitaar leren spelen. Als je vragen hebt, kun je die per mail stellen. Je krijgt snel en duidelijk antwoord, waardoor jij direct weer door kunt. De lessen staan altijd online, dus als je er langer over doet is dat geen enkel probleem.

Onlinemuziekacademie.nl

Onlinemuziekacademie.nl is ook een online aanbieder van gitaarles, deze site onderscheidt zich met name door de unieke lesmethode. Er wordt onderscheid gemaakt tussen drie onderdelen (beginners, liedjes leren spelen en specifieke onderdelen), hierdoor wordt je stap voor stap meegenomen en kom je uiteindelijk op het niveau van een ervaren gitarist. De kosten hier zijn 14,95 per maand.

profiteer van een gratis proefles op gitaarles.nl

Speel vandaag je eerste nummer en ontvang gratis het handige akkoordenboek!