Snel gitaar leren spelen? Leer in 22 lessen gitaar spelen via de gitaarles van Koen. Nu voor slechts 77 euro!

Akoestische gitaarles

akoestische gitaarles

Als je gitaar wilt leren spelen, dan is de akoestische gitaar een aanrader. Het voordeel van een akoestische gitaar is namelijk dat je geen versterker nodig hebt, deze gitaar heeft zijn eigen klankkast al bij zich. Handig, als je het je leuk lijkt om te kunnen spelen rondom het kampvuur of spontaan op een feestje. De akoestische gitaar kun je ook versterkt spelen, dit wordt een semi akoestische gitaar genoemd. In deze gitaren is een element ingebouwd, die je kunt verbinden met een versterker door middel van een kabel. Het voordeel van een semi akoestische gitaar is dat dat je er zowel versterkt als niet versterkt op kunt spelen.

Akoestische gitaarles

Akoestische gitaar leren spelen kun je op verschillende manieren. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit op de traditionele wijze te doen; bij een muziekschool of bij een docent thuis. Nadeel hiervan is dat je niet zelf kunt bepalen waar en wanneer je les wilt krijgen. Daarnaast zijn deze lessen relatief duur en is er altijd een kans dat ze niet doorgaan, bijvoorbeeld als een docent ziek is. Online gitaarlessen zijn ideaal voor de beginnende gitarist die houdt van vrijheid. Met online muziekles bepaal je zelf waar en wanneer je les wilt krijgen. En dat voor een lage prijs, waarbij je toch stap voor stap vooruitgaat. En als je een keer een les terug wilt kijken, is dat natuurlijk geen enkel probleem.

Online gitaarles is leuk en leerzaam

Het leren van gitaarspelen op een akoestische gitaar is een prima basis. Zeker als je ook nog kiest voor een Spaanse gitaar, ook wel klassieke gitaar genoemd. Deze gitaar is namelijk voorzien van nylon snaren waardoor je geen last van je vingers krijgt als je net begint met spelen. Daarnaast is de hals van een Spaanse gitaar vrij breed, waardoor je goed bij de snaren kunt met je vingers. Dit maakt het gitaarspelen direct leuk, zeker in combinatie met de online gitaarlessen.

Het voordeel van online gitaarlessen is dat je in je eigen tempo gitaar kunt leren spelen. Heb je een keer een week geen tijd, is dat geen enkel probleem. De week erna juist wat meer vrije tijd? Haal je het gewoon in. En je kunt online ook prima doorgroeien als gitarist, als je de beginnerscursus hebt gedaan, kun je zo verder met een cursus voor gevorderden.

Gitaarspelen is leerzaam en je wordt er ook nog eens creatiever en socialer van.

Mogelijkheden online gitaarles

Via http://gitaarles.nl/ kun je prima gitaarlessen volgen om akoestisch gitaar te leren spelen. Meer dan 5000 cursisten leerden hier gitaar spelen. In een cursus van 10 lessen, wordt een goede basis gelegd voor de beginnende gitarist. Het aantal maanden van je abonnement bepaalt bij deze site de kosten per maand; ga je voor een abonnement van 12 maanden, dan ben je hier 5,75 per maand kwijt voor je gitaarlessen, voor kortere periodes liggende kosten hoger per maand.

Je kunt ook terecht bij www.gitaarlesvankoen.nl. Deze site is van Koen Snoek, een sympathieke Volendammer die als geen ander weet wat er komt kijken bij het leren van gitaarspelen. Een persoonlijke, prettige manier van gitaarles, waarbij het resultaat voorop staat. De basiscursus voor starters bestaat uit 22 lessen en kost 67 Euro.

www.gitaartabs.nl/gitaarles/ blinkt uit in een overzichtelijk cursusaanbod en een bewuste keuze voor docenten met een conservatoriumachtergrond. De kosten hier bedragen 15,95 per maand, waarbij je voor dit bedrag toegang krijgt tot alle lessen, dus ook tot de lessen voor gevorderden.

www.onlinemuziekacademie.nl/gitaar-leren-spelen/ onderscheidt zich door een unieke lesmethode. Door drie onderdelen te scheiden (beginners, liedjes leren spelen en specifieke onderdelen) weet je precies waar je als beginnende gitarist aan toe bent. Het is fijn online lessen volgen op deze site, en dat voor een vast bedrag per maand van 14,95, waarvoor je toegang krijgt tot al het online lesmateriaal.

profiteer van een gratis proefles op gitaarles.nl

Speel vandaag je eerste nummer en ontvang gratis het handige akkoordenboek!